CUNI AUTO

Makinat Tona.

Benz S CLASS
 • AUTOMAT
 • NAFTË
 • 3.0
Prenoto tani
Ford Focus
 • MANUAL
 • NAFTË
 • 1.6
Prenoto tani
Benz ML350
 • AUTOMAT
 • NAFTË
 • 3.0
Prenoto tani
Mitsubishi Pajero Sport
 • OFF ROAD
 • MANUAL
 • NAFTË
 • 2.5
Prenoto tani
Mitsubishi Pajero
 • OFF ROAD
 • MANUAL
 • NAFTË
 • 2.8
Prenoto tani
Land Rover Discovery 2
 • OFF ROAD
 • AUTOMATIC
 • NAFTË
 • 2.5
Prenoto tani
Toyota Land Cruiser
 • OFF ROAD
 • MANUAL
 • NAFTË
 • 3.0
Prenoto tani
Benz E Class
 • PANORAMIC
 • AUTOMATIC
 • NAFTË
 • 2.2
Prenoto tani
Benz E Class
 • AUTOMAT
 • NAFTË
 • 2.2
Prenoto tani
Benz E Class
 • AUTOMAT
 • NAFTË
 • 2.7
Prenoto tani
Benz C Class
 • AUTOMAT
 • NAFTË
 • 2.2
Prenoto tani
Benz C Class
 • AUTOMAT
 • NAFTË
 • 2.2
Prenoto tani
Audi A3
 • PANORAMIC
 • AUTOMAT
 • NAFTË
 • 2.0
Prenoto tani
Audi A3
 • AUTOMAT
 • NAFTË
 • 2.0
Prenoto tani
Volkswagen Golf 5
 • AUTOMATIC
 • NAFTË
 • 2.0
Prenoto tani
Volkswagen Sharon
 • AUTOMATIC
 • NAFTË
 • 1.9
Prenoto tani
Ford Galaxy
 • MANUAL
 • NAFTË
 • 1.9
Prenoto tani
Renault Scenic
 • MANUAL
 • NAFTË
 • 1.9
Prenoto tani
Ford C MAX
 • MANUAL
 • NAFTË
 • 1.6
Prenoto tani
Ford Fiesta
 • MANUAL
 • NAFTË
 • 1.4
Prenoto tani
Ford Fiesta
 • MANUAL
 • NAFTË
 • 1.4
Prenoto tani
Seat Ibiza
 • MANUAL
 • NAFTË
 • 1.9
Prenoto tani
Volvo S80
 • AUTOMATIC
 • NAFTË
 • 2.4
Prenoto tani
MË SHUMË RRETH NESH

Kush është CUNI AUTO.

Agjensi për makina me qera, lider në Shkodër dhe veriun e Shqipërisë për standarte të larta shërbimi dhe me cmime të ulëta.

CUNI AUTO synon vazhdimisht të ofrojë shërbim miqësor e profesional për të gjithë klientët e vet, në mënyrë që të bëjë më të lehtë, më të shpejtë dhe më të mirë përvojën e përdorimit për makina me qera.

Ne përdorim markat si Audi, Mercedes Benz, Volkswagen, Citroen, Saab, Seat, Renault dhe shumë makina të tjera. Makinat kanë kualitietin me të lartë të cilësisë me teknologjinë më të fundit.

Shumëllojshmëri makinash

Avantazhet e CUNI AUTO

24/7 Shërbim Klienti
Na telefononi ne çdo kohe
Larmishmëri Makinash
Automat, Manual, Panoramic, 1.2 1.6 2.0 ..
Shumë pika shërbimi
10+ Lokacione në Shkodër
GJEJ PERGJIGJEN KËTU

Pyetje të shpeshta.

Çfarë duhet per të marr me qira një makinë?

Të rezervoni makinën tuaj, duhet pasaporta. Kur të marrësh makinën, do të të duhet:

1. Vlera juaj për të treguar se e keni paguar makinën.
2. Shuma e shoferit kryesor me fonde të mjaftueshme për depozitimin e automjetit.
3. Licenca e plotë dhe e vlefshme për çdo shofer, të cilën e kanë mbajtur për të paktën 12 muaj.
4. Pasaporta juaj dhe çdo ID tjetër që kompania duhet të shohë.

Çfarë duhet të shikoni për kur zgjedh një makinë?

a. Hapësira:
Ju do të shijoni shumë më tepër nëse ju zgjidhni një makinë me shumë hapësirë për pasagjerët dhe bagazhet tuaja.

b. Politika e karburantit:
Nuk planifikon të udhetoni shumë? Një politikë e plotë për karburant të plotë mund të ju kursejë shumë para.

Çfarë dokumentesh nevojiten?

Për të marrë me qira automjete nga autoriteti, çdo klient duhet të paraqesë:

-Pasaporta
-Patentë

Çfarë përfshihet nga CUNI AUTO:
A pranohen patentat e huaja?

Po!
Të gjitha lejet e huaja të vozitjes pranohen të marrin me qira dhe të përzënë makina nga Autorend në Shqipëri dhe jashtë saj. Nuk nevojitet licencë ndërkombëtare për vozitje!